Τεχνικά προβλήματα

Αυτό το θέμα περιέχει 10 απαντήσεις, έχει 4 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της Βασίλης Φαγογένης 5ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Βασίλης Φαγογένης 5ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 9 μήνες, 2 εβδομάδες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #42241

  Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην εμφάνιση των άρθρων; (Κοινότητα/Blog-Νέα κοινότητας) http://www.europeanschoolradio.eu/blog/articles/

  Απο χτες δεν εμφανίζονται. Εμφανίζεται μια άσπρη γραμμή και δεν ειναι δυνατή η εισαγωγή νέου άρθρου.

  έχω δοκιμάσει με 2 browsers (mozilla και Chrome), αν και δεν ειχα αυτό το πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες. Μπορείτε να το τσεκάρετε;

  Ευχαριστώ

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #42443

  Παρατηρώ ότι όταν μπαίνω στο Πίνακα Ελέγχου/Άρθρα, δεν εμφανίζονται τα άρθρα μου, ούτε όταν επιλέγω στα φίλτρα “Δικά μου”. Εμφανίζεται “Δεν υπάρχουν άρθρα”

  Αν επιλέξω “Όλα” (ή επιλέξω μήνα) τότε βλέπω όλα τα άρθρα και τα δικά μου!

  • #42453

   Προφανώς είναι κάποιο πρόβλημα του WordPress….

   • #42456

    Νότη ευχαριστώ. Δοκίμασα να χαρακτηρίσω το άρθρο σε κατηγορία (πχ ειδικά αφιερώματα) και τώρα εμφανίζονται κανονικά. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό, αλλά ειναι εντάξει πάντως

 • #42285

  ευχαριστώ, τώρα δουλεύει το παρατήρησα και εγώ.

  Όμως συνεχίζει να μην μου εμφανίζονται τα άρθρα. Εμφανίζεται η λευκή αυτή ζώνη που παρέθεσα παραπάνω.

  Αν πάω κάτω στο Αρχείο και επιλέξω πχ Φλεβάρης, τότε βλέπω τα άρθρα. Το πρόβλημα είναι στην αρχική οθόνη europeanschoolradio.eu/blog/articles όπου η οθόνη μου μοιάζει έτσι:

  https://drive.google.com/open?id=0BzpEPT2IMl6yY2hvZW56T1B6VEU

 • #42278

  Συνέχεια προβλήματος:

  Συνδέθηκα με τον λογαριασμό ΠΣΔ του σχολείου μου αντί για τον δικό μου, και φαίνεται η επιλογή ΠΡΟΣΘΗΚΗ για να βάλω νεο αρθρο. Όμως συνεχίζεται να μην εμφανίζονται τα άρθρα. Φαίνεται αυτή η λευκή ζώνη που παρέθεσα σε εικόνα παραπάνω.

  Με το δικό μου προσωπικό λογαριασμό δεν φαίνεται το ΠΡΟΣΘΗΚΗ, με του σχολείου φαίνεται. Σε κανέναν λογαριασμό από τους δύο δεν εμφανίζονται τα άρθρα. Κάτι συμβαίνει…

  • #42281
   Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
   Keymaster

   Βασίλη,

   τώρα είναι εντάξει. Ορισμένες φορές η Κοινότητα, για κάποιους λόγους, αναβαθμίζει αυτόματα τον ρόλο των χρηστών. Έτσι έγινε και στη δική σου περίπτωση και από “Συντάκτης” έγινες απλός “Συνδρομητής”. Είναι ο λόγος που δε σου εμφανιζόταν το μενού για να κάνεις άρθρα.

   Καλή συνέχεια! Σας περιμένουμε Ρέθυμνο!

 • #42277

  Επίσης παρατήρησα ότι αφού συνδεθώ επιτυχώς, ΔΕΝ εμφανίζεται η επιλογή ΠΡΟΣΘΗΚΗ πάνω αριστερά (δίπλα από το “Κοινότητα του EuropeanSchoolRadio”) προκειμένου να προσθέσω άρθρο.

   

  Επισυνάπτω εικόνα, όπου είμαι συνδεδεμένος, αλλά η επιλογή ΠΡΟΣΘΗΚΗ δεν υπαρχει

  https://drive.google.com/open?id=0BzpEPT2IMl6yT0EzVTM3bXVNbkU

 • #42276

  Συνεχίζω να έχω το πρόβλημα. Τα άρθρα δεν είναι ορατά . Όταν μπαίνω στη διευθυνση http://www.europeanschoolradio.eu/blog/articles/ στον υπολογιστή μου εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα , με μια λευκή οθόνη στη μέση, από όπου δεν μπορώ να κάνω τίποτα:

  https://drive.google.com/open?id=0BzpEPT2IMl6yY2hvZW56T1B6VEU

  εμφανίζεται και σε άλλους;

  έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικούς υπολογιστές και διαφορετικούς browsers (mozila/chrome). Το αποτέλεσμα το ίδιο. Αυτό μου συμβαίνει από χθες βράδυ.

   

   

   

  • #42294

   Βασίλη αν θες δοκίμασέ το τώρα.

   Μάλλον δουλεύει καλύτερα.

   Καλή συνέχεια.

   Υ.Γ. Νομίζω πρέπει να ενταχθείς στην ομάδα υποστήριξης του ESR ! Είσαι πολύ παρατηρητικός και μπορείς να βοηθήσεις ενεργά.

 • #42275
  Φωτογραφία του/της Lia Papapetrou Lia Papapetrou 
  Participant

  Βασίλη σήμερα έγραψα άρθρο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Παρατήρησα όμως ότι το WordPress κολλάει τις τελευταίες μέρες πολύ. Στην ιστοσελίδα του σχολείου, για παράδειγμα, δεν μπορώ να προσθέσω πολυμέσα στα άρθρα και έχω μια βδομάδα να την ενημερώσω. Δοκίμασε πάλι και πες μου.

  Λία Παπαπέτρου

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?