Συνεργασία Σχολείων

Αυτό το θέμα περιέχει 1 απάντηση, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 11 μήνες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #41963
  Φωτογραφία του/της 50dimiraira
  50dimiraira
  Participant

  Καλημέρα από το Ηράκλειο Κρήτης!

  Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται το σχολείο μας (50ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου-ΤΑΛΩΣ) το οποίο συστεγάζεται και συλλειτουργεί με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου να εμφανίζονται στο Μαθητικό Ραδιόφωνο ως σχολικό συγκρότημα “4ο & 50ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου-ΤΑΛΩΣ” και όχι ως δύο ξεχωριστές εγγραφές, όπως είναι τώρα.

  Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντησή σας.

  Με εκτίμηση

  Ο Δ/ντής του 50ου

  Θανάσης Πασσίσης

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #41965
  Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
  Keymaster

  Αγαπητέ κ. Παρίσση,

  στο Μαθητικό Ραδιόφωνο φαίνονται ως δύο εγγραφές, διότι έχετε εγγράψει τα σχολεία σας ξεχωριστά.

  Για να φαίνεται με μία ονομασία, όπως λέτε, θα χρειαστεί να κάνετε διαγραφή της μίας εγγραφής εσείς και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία της δεύτερης εγγραφής.

  Ωστόσο, εφόσον πρόκειται για δύο σχολεία, με δύο διευθύνσεις και διαφορετικούς εκπαιδευτικούς θεωρούμε πιο σωστό να παραμείνουν όπως είναι. Εάν εσείς επιθυμείτε να κάνετε συνεργατικές εκπομπές, είναι δυνατό να γίνει με τους δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς. Επίσης, στον διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2017” έχετε τη δυνατότητα να στείλετε έως δύο συμμετοχές ανά σχολείο. Με τους δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς που έχετε τώρα, θα μπορείτε να στείλετε τέσσερις συμμετοχές, ενώ με τον ένα συγχωνευμένο θα στέλνατε υποχρεωτικά έως δύο.

  Ελπίζουμε να σας καλύψαμε.

  Καλή συνέχεια.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?