προθεσμία

Αυτό το θέμα περιέχει 5 απαντήσεις, έχει 5 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 3 μέρες, 17 ώρες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #44002
  Φωτογραφία του/της Α. Σαρρή
  Α. Σαρρή
  Participant

  Έχουμε έτοιμη για μεταφόρτωση μια εκπομπή 1 ώρας (δ/θμια).Μέχρι πότε έχουμε προθεσμία να την ανεβάσουμε; θα μπορέσουμε φέτος;
  Ραδιοποιeτές – Γυμνάσιο Πελοπίου

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #44336

  Από την άλλη βλέπω ότι στο πρόγραμμα Δεκεμβρίου, πολλές ημερομηνίες είναι κλεισμένες με εκπομπές…

  Εμείς ετοιμάζουμε μια Χριστουγεννιάτικη εκπομπή, αλλά βλέποντας το μήνυμα “<b>Μέχρι να ανακοινωθεί η επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΚΡΑΤΗΣΗ ή ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ δεν ισχύει,</b> είτε στην παρούσα είτε στη νέα σελίδα” να υποθέσω ότι όλες αυτές οι “κρατήσεις” είναι άκυρες; ή μήπως πρέπει να κλείσουμε και εμείς ημερομηνία;

  Τελικά τι ισχύει;

  Πιστεύετε ότι η Χριστουγεννιάτικη εκπομπή θα μπορέσει να προβληθεί μέσα στις γιορτές; Θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα ας πουμε μέχρι αρχές Ιανουαρίου έστω; (αν όχι να σταματήσουμε την εργασία, και να ασχοληθούμε με κάποιο άλλο θέμα)

  Ευχαριστώ, καλή δύναμη!

  • #44337
   Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
   Keymaster

   Αγαπητέ Βασίλη καλησπέρα.

   Ναι, αυτές δεν ισχύουν. Προφανώς, εγγεγραμμένα σχολεία από πέρσι ή πρόπερσι που παρέκαμψαν τις δικές μας ανακοινώσεις για τη μη έναρξη του ραδιοφωνικού προγράμματος, πήγαν στην παλιά πλατφόρμα και έκαναν προγραμματισμό εκπομπών.

   Αναμένουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μας δοθεί το τελικό ΟΚ να ξεκινήσουμε. Οπότε, προσεχώς. Πολύ σύντομα να κάνουμε έναρξη!

    

 • #44333

  ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

  • #44334
   Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
   Keymaster

   Αγαπητή Αικατερίνη,

   Ακόμα δεν μπορείτε να υποβάλετε τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Η εγγραφή σας θα μετράει στην καινούρια πλατφόρμα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής στην καινούρια πλατφόρμα και έτσι θα μπορείτε να μπείτε και να υποβάλετε τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό.

   Θα ενημερωθείτε μέσω ανακοινώσεων στη σελίδα του Φεστιβάλ- Διαγωνισμού: http://www.europeanschoolradio.eu/5fest στην κατηγορία “Ανακοινώσεις”. Και από εδώ βέβαια, με τη σχετική δημοσίευση.

   Να μας συγχωρείτε για την οποιαδήποτε αναστάτωση. Κάνουμε τα πάντα να είμαστε διαθέσιμοι όσο πιο σύντομα γίνεται.

 • #44018

  Και βέβαια προλαβαίνετε να την ανεβάσετε μέχρι τέλος Ιουνίου

   

  Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι !

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?