Μετακινήσεις μαθητών

Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της anpateraki anpateraki 1 έτος, 2 μήνες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #39739
  Φωτογραφία του/της anpateraki
  anpateraki
  Participant

  Έχω μια ιδιαίτερη ερώτηση που αφορά τις μετακινήσεις των μαθητών στην περίπτωση των Ομίλων που λειτουργούν στα Πειραματικά Σχολεία όπως το δικό μου. Θέλω να εντάξω το ραδιόφωνο για τη φετινή σχολική χρονιά σε Όμιλο κι όχι σε πολιτιστικό πρόγραμμα. Οι Όμιλοι όμως από τη νομοθεσία δεν επιτρέπουν μετακινήσεις μαθητών. Στην περίπτωση βέβαια που το Σχολικό Ραδιόφωνο έχει άδεια τύπου etwinning,  από το υπουργείο Παιδείας μπορεί να καλύπτει και μετακίνηση μαθητών οπότε μάλλον δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

  Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει το θέμα παρακαλώ να με ενημερώσει.  Δε θα ήθελα η ραδιοφωνική μου ομάδα να μην μπορεί να συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ραδιοφώνου για παράδειγμα, επειδή δεν προβλέπονται μετακινήσεις στους Ομίλους.

  Καλή ραδιοφωνική χρονιά σε όλους μας!

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #39754
  Φωτογραφία του/της anpateraki anpateraki 
  Participant

  Ευχαριστώ, Ευτυχία, Νότη!

  Θα τα λέμε σύντομα και στο chat του ESR… Ανυπομονώ!

 • #39746
  Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
  Keymaster

  Καλημέρα, Άννα! Εάν ενδιαφέρεσαι για το Φεστιβάλ, τότε θα πρέπει να περιμένεις το επίσημο έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. που θα αναφέρεται στη δράση αυτή. Κάθε χρόνο έχουμε μία έγκριση τέτοιου τύπου για το Φεστιβάλ. Η έγκριση αυτή όμως δεν καλύπτει τις μετακινήσεις μαθητών. Οι μετακινήσεις γίνονται μόνο στα πλαίσια των προγραμμάτων που μπορούν να τις δικαιολογήσουν (εκπαιδευτικές, πολιτιστικές κλπ)

  Τώρα, εντός των ημερών θα έχουμε και επίσημο έγγραφο για μετακινήσεις μαθητών για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio”, 3ωρο που υλοποιείται στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Δηλαδή, ακόμα μία μετακίνηση θα μπορούσε να ήταν και αυτή.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?