εκπομπή στο αρχείο

Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της ddellaporta ddellaporta 6 μήνες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #43955
  Φωτογραφία του/της ddellaporta
  ddellaporta
  Participant

  Γεια σας, δεν έχει καταγραφεί στο αρχείο των εκπομπών μας – 2ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής – η έκτακτη εκπομπή μας για τη Σχολική Διαμεσολάβηση που μεταδόθηκε Τρίτη 06/06/17. Μήπως μπορεί να γίνει κάτι ώστε να την βρίσκουμε στα αρχεία γιατί αρκετοί θέλουν να την ξαναακούσουν. Ευχαριστώωωωω!

  Φέτος δεν καταφέραμε να συμμετάσχουμε με τακτικές εκπομπές. Του χρόνου όμως θα επανέλθουμε δρυμύτεροι!!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

  Δώρα Δελλαπόρτα

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #43965
  Φωτογραφία του/της ddellaporta ddellaporta 
  Participant

  συγγνώμη για την ενόχληση αλλά μεταφορτώνω την εκτακτη εκπομπή με τίτλο “διαμεσολάβηση τώρα!” (2ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής) την οποία και ξαναπρογραμματισα για 13 Ιουνίου και στην αναπαραγωγή δεν εμφανίζεται να έχει μεταφορτωθεί- δεν ακούγεται τιποτε. Μήπως κάνω κάτι λάθος;  Ευχαριστώ για την κατανόηση!

  Δώρα Δελλαπόρτα

 • #43956

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Βλέποντας το ιστορικό των μεταδόσεων του σταθμού διαπιστώσαμε ότι δεν ανέβηκε ποτέ (ή έστω δεν ανέβηκε ποτέ σωστά) κάποια δική σας εκπομπή για 6/6 και ως εκ τούτου δεν μεταδόθηκε και ποτέ κάποια εκπομπή. Μάλλον θα πρέπει να την προγραμματίσετε εκ νέου και να την μεταφορτώσετε σωστά ώστε να μπορέσει να μεταδοθεί και να εμφανιστεί και στο ιστορικό εκπομπών του σχολείου σας.

  Καλή συνέχεια

   

   

   

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?