Δημοσιογραφικές Πληροφορίες

Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της Lia Papapetrou Lia Papapetrou 9 μήνες, 4 εβδομάδες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #42168
  Φωτογραφία του/της KEAT
  KEAT
  Participant

  Καλησπέρα σας για ακόμα μια φορά ! Ανακαλύπτοντας τον θαυμαστό κόσμο του ESR , έπεσα πάνω στο
  <h4>“Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio”. Δυστυχώς εμείς γραφτήκαμε αργότερα μέσα στη χρονιά και δεν προλάβαμε αυτή την ευκαιρία. Εντούτοις, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με την παραγωγή εκπομπής, δημοσιογραφικά tips , πως γίνεται η έναρξη, τι πρέπει να προσέχουμε και άλλα τέτοια. Μακάρι να επαναλάβετε τις επιμορφωτικές ημερίδες και για τα νέα μέλη. Είναι τόσο χρήσιμες ! Ευχαριστώ πολύ ! </h4>
  Αγγελίνα

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #42171
  Φωτογραφία του/της Lia Papapetrou Lia Papapetrou 
  Participant

  Γεια σου κι εδώ Αγγελίνα

  Στην υποστήριξη (https://sites.google.com/site/esrhelp/) θα βρεις την ενότητα ” Κανόνες ποιοτικών εκπομπών ” που δίνει κάποια tips για Δημιουργία ηχητικού μηνύματος – Παρουσίαση στο ραδιόφωνο -Συνέντευξη στο ραδιόφωνο. Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα. Η ακρόαση, επίσης, των εκπομπών άλλων σχολείων με διαφορετικές θεματολογίες θα σας βοηθήσει αρκετά.

  Οι επιμορφωτικές ημερίδες αλλά και τα webinars είναι στα σχέδιά μας και θα ενημερωθείς από σελίδα μας για το πότε θα διοργανωθούν. Καλή συνέχεια.

  Λία Παπαπέτρου

 • #42170
  Φωτογραφία του/της Lia Papapetrou Lia Papapetrou 
  Participant


Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?