Αρχείο σποτ εκπομπής

Αυτό το θέμα περιέχει 8 απαντήσεις, έχει 3 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της Νότης Γενιτζές Νότης Γενιτζές 10 μήνες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #42157

  Η ερώτησή μου αφορά το συνοδευτικό-διαφημιστικό σποτ μιας κύριας εκπομπής, αυτό που πρέπει να έχει διάρκεια λιγότερη από 60 δευτερόλεπτα, και που ανεβάζεις προαιρετικά στο βήμα 2 νομίζω όταν πας να ανεβασεις την κύρια εκπομπή.

  Το σποτάκι αυτό παίζεται, όπως αναγράφεται και στο wiki, τυχαία από το σταθμό σε διάφορες ώρες ακριβώς. αν ένας μαθητής, όμως, δεν το ακούσει, είναι προσβάσιμο να το ακουσει όποια στιγμή θέλει και όσες φορές θέλει; Ας πουμε, πατώντας στο κουτάκι της προγραμματισμένης εκπομπής στο μηνιαίο ημορολόγιο (schedule) θα φαίνεται εκεί; ή αν πάει κανείς στο ιστορικό εκπομπών του σχολείου, θα φαίνεται εκεί πριν παιχτεί η κύρια εκπομπή; Από που είναι ορατό;

   

  Και κάτι ακόμα. Εμείς έχουμε έτοιμο το συνοδευτικό σποτ της εκπομπής, αλλά δεν έχουμε έτοιμη την εκπομπή ακόμα. Μπορούμε να ανεβάσουμε μόνο το συνοδευτικό σποτ, ώστε να διαφημιστεί λίγο, αλλά την κύρια εκπομπή να την ανεβάσουμε όταν θα είναι έτοιμη; ή πρεπει να γίνουν ταυτόχρονα αυτά;

   

  Ελπίζω να έγινα κατανοητός

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #42457

  Επανέρχομαι στο θέμα!

  Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι αλλά, τα διαφημιστικά -συνοδευτικά spot των εκπομπών, φαίνονται στον επισκέπτη μόνο αν πατήσει πάνω στην ημερομηνία της εκπομπής του σχολείου.

  Αν ο επισκέπτης, παει στο προφιλ ενός σχολείου, στο Ιστορικό Εκπομπών, θα δει μόνο τα αρχεία των εκπομπών του συγκεντωτικά αλλά όχι τα σποτ των εκπομπών… Ειναι κρίμα να μην φαίνονται και να “χάνονται” και να μην εμφανίζονται μαζί με τις εκπομπές. Θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο και ωφέλιμο όταν κάποιος πατάει στο Ιστορικό Εκπομπών ενός σχολείου, να φαίνονται μαζί με τα αρχεία των εκπομπών και τα αρχεία των σποτ των αντίστοιχων εκπομπών.

  Αυτή τη στιγμή κάποιος για να ακούσει τα σποτ των εκπομπών ενός σχολείου θα πρέπει να ανατρέχει στο ημερολόγιο να δει πότε έκανε εκπομπή και να πατάει πάνω στην ημέρα στο ημερολόγιο.Δεν είναι και τόσο πρακτικό… Δεν ξέρω αν όλα αυτά που γράφω είναι άκυρα και κάτι δεν έχω προσέξει…

  Ξέρω ίσως ζητάω πολλά!!

  Ευχαριστώ! :)

  • #42460

   Αγαπητέ Βασίλη,

   δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητα αλλαγών στην παρούσα πλατφόρμα.

 • #42236

  Έκανα τις παραπάνω ενέργειες. Αν όμως κάποιος πατήσει στο schedule στην εκπομπή μας δεν φαίνεται το spot. Φαίνεται το συνοδευτικό κειμενο και το λογοτυπο, όχι ολόκληρο. Δυστυχως το παραθυρο δεν παρεχει Scrolldown. Ίσως το αρχείο με το spot να είναι παρακάτω . Πάντως δεν είναι ορατό.

  Η εκπομπη μας είναι 13 Φεβρουαρίου στις 19:00 με τίτλο ΕΦΗΒΩΝ ΣΚΕΨΕΙΣ.

  Πως θα ακουσει κάποιος το σποτ μας;

  • #42459

   Σε συνέχεια της προηγούμενής μου ανάρτησης, παρατήρησα επιπλέον τα εξής:

   Αν είμαι συνδεδεμένος με τα στοιχέια μου, τότε επιλέγοντας Παραγωγές/Αρχείο παραγωγών/κουμπί “Πληροφορίες” (απο καποια εκπομπή), με πάει σε μια σελίδα όπου εμφανίζονται 2 κουμπια: “Αναπαραγωγή” ”     “Διαφημιστικό σποτ”

   Αυτό ακριβώς εννοώ ότι θα ήταν ωφέλιμο να βλέπει και ο επισκέπτης στο προφιλ ενος σχολειου οταν επιλεγει το Ιστορικο εκπομπών του σχολείου. Δυστυχως στον επισκέπτη εμφανίζεται μόνο το κουμπί “Αναπαραγωγή” της εκπομπής και όχι και το κουμπί “Διαφημιστκό σποτ”

  • #42237
   Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
   Keymaster

   Καλησπέρα, Βασίλη.

   Μάλλον είναι μεγάλη η εικόνα. Δοκίμασε να βάλεις σε μικρότερες διαστάσεις εικόνα και λιγότερα λόγια.

 • #42158
  Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
  Keymaster

  Αγαπητέ, Βασίλη.

  Καταρχήν, μπορείς να ανεβάσεις από τώρα το σποτάκι της εκπομπής σας αν: Πας στην επεξεργασία της εκπομπής, από τις Παραγωγές—> Λίστα παραγωγών—-> Στοιχεία Προβολής

  Ανεβάζεις το σποτάκι και πατάς αποθήκευση.

  Τώρα, αν πάει κάποιος στο Πρόγραμμα (schedule) και κάνει κλικ στην εκπομπή σας, μπορεί να ακούσει το σποτ και να δει το λογότυπο.

  • #42238

   Ευχαριστώ! έβγαλα τελειως την εικονα και φανηκε το spot. (Δεν ξέρω πως να μικρύνω την εικόνα!!)

   Πάντως θα βοηθούσε ένα scrolldown στο αναδυόμενο παραθυρο

   • #42239
    Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
    Keymaster

    Με το πιο απλό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας μπορείς να επέμβεις σε διαστάσεις ή ανάλυση.

    Σχετικά με την κύλιση… τι να κάνουμε. Δυστυχώς, αυτή είναι η δυνατότητα της πλατφόρμας… Με τη νέα όμως εφαρμογή θα είναι όλα ιδανικάααα!

     

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?