Αλλαγή Λογότυπου (banner) συμμετοχής

Αυτό το θέμα περιέχει 4 απαντήσεις, έχει 3 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της Νότης Γενιτζές Νότης Γενιτζές 6 μήνες, 3 εβδομάδες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #40641
  Φωτογραφία του/της ktserpelis
  ktserpelis
  Participant

  Αφού έκανα την επανεγγραφή του σχολείου κανονικά (4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής) από πέρυσι, προσπαθώ να ανεβάσω το αρχείο με το νέο λογότυπο της συμμετοχής του σχολείου και συνεχώς παίρνω αυτό το μήνυμα:

  “Δεν βρέθηκε ο τύπος ΜΙΜΕ για την επέκταση JPG”

  Λάβετε υπόωη σας τα εξής:

  1. το αρχείο είναι JPEG
  2.το όνομα του αρχείου είναι σύντομο και με αποδεκτούς λατινικούς χαρακτήρες
  3.το ανεβάζω από chome και όχι από άλλο browser
  4.έχω δοκιμάσει να το ανεβάσω ξανά και από άλλο υπολογιστή και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές
  5. το μέγεθος των αρχείων στις διάφορες προσπάθειες που έκανα είναι 85 – 252 Kb και οι διαστάσεις της εικόνας 480Χ640 έως 1024Χ711.

  Νότη, επειδή είδα ότι το ίδιο μήνυμα βγαίνει και στη μεταφόρτωση εκπομπών στα αρχεία mp3, μάλλον είναι κάποιο γενικότερο πρόβλημα, οπότε αν λυθεί δεν θα έχουμε πρόβλημα σε κανένα τύπο αρχείου.

  Ευχαριστώ

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #43840

  Καλησπέρα σας, προσπαθω κι εγώ να βάλω εικόνα logo στην εκπομπη του σχολειου μας και ενω η εικόνα είναι σε μορφή jpg και είναι αρκετά μικρή σε μέγεθος δε μου την εμφανίζει, γιατί; Μήπως δεν κάνω εγώ κάτι σωστά; Βοηθήστε με….

  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

  • #43842

   Καλημέρα σας. Μπορείτε να μας πείτε ακριβώς τι κινήσεις που κάνετε για να ανεβάσετε το λογότυπο; Θα βοηθούσε να μας στείλετε κάποιο screenshot της οθόνης σας.

 • #41162
  Φωτογραφία του/της ktserpelis ktserpelis 
  Participant

  Τελικά βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα: Θα πρέπει τα αρχεία που ανεβάζουμε να έχουν στις “Ιδιότητες – Τύπος αρχείου” τον τύπο του αρχείου με μικρά γράμματα και όχι κεφαλαία. Δηλαδή τα αρχεία εικόνας JPEG να έχουν επέκταση .jpg και όχι .JPG. Σαν όνομα αρχείου φαίνεται κανονικά π.χ. logo.jpg αλλά αν μπεις με δεξί κλικ στις “Ιδιότητες – Τύπος αρχείου” φαίνεται σαν logo.JPG, και αυτό όπως αποδείχτηκε δεν το αναγνωρίζει το linux, αφού μικρά με κεφαλαία τα βλέπει διαφορετικά. Αυτό τον τύπο αρχείου με κεφαλαία τον δημιούργησε η καινούργια CANON IXUS απ’ όπου δημιουργήθηκαν οι εικόνες. Έτσι για να διορθωθεί αυτό μπορούμε να μετατρέψουμε το αρχείο σε JPEG (με κάποιο πρόγραμμα όπως το Format Factory) και τότε το σώζει με μικρά γράμματα και ανεβαίνει κανονικά στην πλατφόρμα.

 • #40649

  Καλησπέρα Κώστα,

  Γενικά αυτό το  πρόβλημα δεν εμφανίζεται πάντα και σε όλους. Είναι λίγο παράξενο. Μήπως μπορείς να στείλεις το αρχείο με προσωπικό μήνυμα να δοκιμάσω να το ανεβάσω εγώ;

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?