Έλλειψη διαθεσιμότητας κατά τον προγραμματισμό

Αυτό το θέμα περιέχει 7 απαντήσεις, έχει 3 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της Lia Papapetrou Lia Papapetrou 9 μήνες, 3 εβδομάδες πριν.

 • Δημιουργός
  Θέμα
 • #42167
  Φωτογραφία του/της KEAT
  KEAT
  Participant

  Καλησπέρα σε όλους ! Προσπαθώ να προγραμματίσω τις εκπομπές μας μεγάλης διάρκειας και δυστυχώς το σύστημα εμφανίζει κάποιο πρόβλημα και μου δείχνει τη μία μη διαθεσιμότητα και την άλλη ενώ τσεκάρω την ημερομηνία , βγαίνει αυτόματο μήνυμα ότι δεν την έχω επιλέξει… Είμαι καινούργια σε αυτό, οπότε χρειάζομαι τη βοήθεια σας !

  Ευχαριστώ Πολύ

  Αγγελίνα

  ΚΕΑΤ

 • Συντάκτης
  Απαντήσεις
 • #42192
  Φωτογραφία του/της KEAT KEAT 
  Participant

  Καλησπέρα σε όλους ! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την άμεση ανταπόκριση ! Δοκίμασα να προγραμματίσω τις εκπομπές και από διαφορετικό υπολογιστή και δούλεψε καλύτερα…. Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είχε το δικό μου το pc .

  Μια καινούργια απορία που προέκυψε και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας, είναι αν για κάθε εκπομπή θα πρέπει να δημιουργούμε διαφορετικό διαφημιστικό σποτάκι, ανάλογα με τη θεματολογία.

  Ευχαριστώ πολύ !

  Αγγελίνα

  • #42196
   Φωτογραφία του/της Lia Papapetrou Lia Papapetrou 
   Participant

   Χαίρομαι που βρήκες άκρη Αγγελίνα.

   Τα σποτάκια παίζουν τυχαία μέσα στη μέρα. Αν κάνεις ένα σποτάκι για κάθε εκπομπή θα πρέπει να αποσύρεται το προηγούμενο, οπότε γνώμη μου είναι να συνεχίσετε με το κεντρικό σποτ της ομάδας σας. Μπορείτε να φτιάξετε ειδικό σποτάκι και να το βάλετε στην ανάρτηση που κάνετε για την κάθε εκπομπή στη σελίδα του european ή απλά να ανανεώνετε το κεντρικό σποτάκι κατά διαστήματα.

   Λία Παπαπέτρου

 • #42189
  Φωτογραφία του/της KEAT KEAT 
  Participant

  κ. Παπαπέτρου , Καλησπέρα και πάλι.

  Δυστυχώς συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν και δηλώνω ώρα και ημερομηνία, μετά το κλικ στο κουμπί συνέχεια , εμφανίζεται πάλι η καρτέλα χωρίς να έχει λάβει την πληροφορία. Ακολουθώ τις οδηγίες πολύ προσεκτικά αλλά δεν καταφέρνω να προγραμματίσω τις εκπομπές μας. Μήπως είναι όλες οι ημερομηνίες πιασμένες; Πάντως στις ρυθμίσεις έχω δηλώσει όλες τις θεματικές και επιπρόσθετα έχω δηλώσει και πρόθεση συνεργασίας. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω…..

  Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

  Αγγελίνα

  • #42190
   Φωτογραφία του/της Eftychia Touliou Eftychia Touliou 
   Keymaster

   Αγαπητή Αγγελίνα, δε εμφανίζει ημερομηνίες διότι πιθανόν να επιλέγετε συχνότητα μετάδοσης “εβδομαδιαία”. Έχουν καλυφθεί οι ώρες για κάθε εβδομάδα.

   Εάν επιλέξετε 15ήμερη, θα σας εμφανιστούν κάποιες επιλογές ορισμένες μέρες. Εάν επιλέξετε μηνιαία, θα σας εμφανιστούν περισσότερες επιλογές ακόμα.

   Καλή συνέχεια.

 • #42173
  Φωτογραφία του/της Lia Papapetrou Lia Papapetrou 
  Participant

  Ας δούμε τι μπορεί να πήγε στραβά.

  1. Από την Πλατφόρμα–>Ρυθμίσεις–>Η συμμετοχή  έχεις τσεκάρει Θεματολογία; Με τι θα ασχοληθείτε στην εκπομπή σας; Μπορείς να τσεκάρεις διάφορες επιλογές. Συνήθως είναι το πρώτο που εμποδίζει τον προγραμματισμό αν δεν δηλωθεί.

  Λία

 • #42169
  Φωτογραφία του/της Lia Papapetrou Lia Papapetrou 
  Participant

  Καλησπέρα Αγγελίνα

  Πόση διάρκεια θέλεις να δηλώσεις και σε ποια ζώνη;

  Λία Παπαπέτρου

  • #42172
   Φωτογραφία του/της KEAT KEAT 
   Participant

   κ. Παπαπέτρου, Καλημέρα σας !

   Προσπαθώ να προγραμματίσω εκπομπή μεγάλης διάρκειας έως 1 ώρα στη ζώνη της δευτεροβάθμιας και δυστυχώς δεν εμφανίζει διαθεσιμότητα. Τι μου προτείνεται;

   Ευχαριστώ

   Αγγελίνα

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?