Συμμετοχή της ομάδας “Και τα μυαλά στα πεντάγραμμα” στη Γιορτή Λήξης 2017 στη Βέροια

radio1Στη Γιορτή Λήξης του Σχολικού έτους 2016-2017 που διοργάνωσε η Διεύθυνση  Β/θμιας  Εκπ/σης Ημαθίας και στην οποία παρουσιάζονται όλες οι αξιόλογες δράσεις και πρακτικές των εκπαιδευτικών του Νομού Ημαθίας συμμετείχε η ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας “Και τα μυαλά στα πεντάγραμμα”  την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο – Μεντρεσέ Τζαμί στη Βέροια.
Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Μαϊου 2017 στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης το πολιτιστικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται στο σχολείο με τίτλο: “Ραδιοεπικοινωνούμε”.
 giorti-3
Το πολιτιστικό πρόγραμμα  και την πεντάχρονη δράση της ραδιοφωνικής ομάδας του σχολείου στο μαθητικό ραδιόφωνο – European School Radio παρουσίασαν τα μέλη της ομάδας, Ευγένιος Βαρακλής, Σπύρος Καλατζόπουλος, Αλεξάνδρα Μπαντή και Ανθίμη Δόμανου με ραδιοφωνικό τρόπο, σαν ζωντανή εκπομπή.
Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία οι μαθητές να μοιραστούν με άλλους συμμετέχοντες μαθητές και εκπαιδευτικούς στην εκδήλωση τις εμπειρίες που απέκτησαν στο πλαίσιο των πολιτιστικών προγραμμάτων, να εμπνευστούν από τη δράση άλλων ομάδων προκειμένου να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων αλλά και να βλέπουν το σχολείο ως χώρο έμπνευσης, δημιουργίας, έκφρασης και συνεργασίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και ειδικά την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων, κα Λένα Δημητριάδου (φωτο), για την ευκαιρία που μας έδωσαν να παρουσιάσουμε τις δράσεις μας στο πλαίσιο των πολιτιστικών προγραμμάτων.
img_1462

Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές μας, οι οποίοι διαθέτουν ένα μέρος από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους για την  συμμετοχή τους στα πολιτιστικά προγράμματα του σχολείου.

giorti-lhxis-2

 

 

4 Comments
 1. Λένα Δημητριάδου 7 μήνες ago

  Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τις καθηγήτριές τους για την ενδιαφέρουσα και ευφάνταστη παρουσίασή τους. Εύχομαι να αποτελέσει αφορμή για σκέψη και έμπνευση… Καλή συνέχεια παιδιά!

 2. Φωτογραφία του/της Χαρά RadioTeaMousikoVerias Author

  Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και εδώ στον χώρο του μαθητικού ραδιοφώνου! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε!

 3. Τσαγκρίδου Κωνσταντίνα 7 μήνες ago

  Χαρά, χαιρόμαστε πολύ που μαθαίνουμε τις πλούσιες δράσεις και τις συνεχείς επιτυχίες σας! Αλλά πιο πολύ χαιρόμαστε, γιατί σας γνωρίσαμε από κοντά και είδαμε τη όρεξη, την έμπνευση και τη συνεχή προσπάθεια καθηγητριών και μαθητών/τριών με κάθε ευκαιρία. Ελπίζω ότι σύντομα θα κάνουμε και την κοινή εκπομπή μας!

 4. Φωτογραφία του/της Χαρά RadioTeaMousikoVerias Author

  Κωνσταντίνα, σας ευχαριστούμε πολύ! Χαρήκαμε που γνωρίσαμε το 8ο Γυμνάσιο Πειραιά και ιδιαιτέρως χαρήκαμε που ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του European School Radio! Ανυπομονούμε για συνεργατική εκπομπή στο μαθητικό μας ραδιόφωνο με θέμα τα αγαπημένα μας βιβλία και το υλικό της συνάντησης των δυο ομάδων φιλαναγνωσίας! Βρισκόμαστε στη διαδικασία μοντάζ του υλικού. Σύντομα τα λέμε στον αέρα του European School Radio! Ελπίζουμε να γίνονται συχνότερα τέτοιες συναντήσεις και συνεργασίες μεταξύ των σχολείων.
  Και τα μυαλά στα πεντάγραμμα αλλά και στα βιβλία! Μείνετε συντονισμένοι! :)

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?